Camil Pârvu, conferențiar, Facultatea de Științe Politice, Universitatea din București (CV)


Maria Cernat este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC) (2001) și a Facultății de Filosofie din cadrul universității din București (2004). În anul 2002 a absolvit studiile masterale în cadrul FJSC. Din anul 2008 este doctor în filosofie. În prezent este lector universitar la departamentul de Comunicare, Limbi Străine și Relații Publice, Universitatea Titu Maiorescu. Începând cu anul 2017 este vicepreședintă a Institutului pentru Solidaritate Socială. Din anul 2011 este autoare de articole publicate pe site-uri de dezbateri politice (CriticAtac.ro, Cealaltă Agendă, România Curată, Baricada.org, Observaror Cultural, Adevărul.ro). (CV)


Mihai Vasile, policy expert
Mihai Vasile este membru fondator al Institutului pentru Solidaritate Socială. Licențiat în Filosofie (University of York, 2014) și absolvent al unui Masterat în ‘Education, Globalisation and International Development’ (University of Cambridge, 2017), are o experiență de aproape șase ani în management de proiect în domeniul socio-educațional. În prezent este consultant independent în politici publice în domeniile social, ocupare, muncă și educație. (CV)


Sorin Gog, lector, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj (CV)


Elena Trifan este doctor în sociologie cu o teza despre practicile de dezvoltare personală și relațiile sociale. Este cadru didactic asociat la SNSPA unde preda Introducere în Antropologie și Antropologia Relațiilor de Muncă. Este cercetător independent și a colaborat cu numeroase instituții naționale și internaționale, pe tematici de cercetare socială. Este interesată de justiție socială, relații de muncă și stratificare socială. (CV)